Yeniköy Hayat Ortaokulu

WEB https://yenikoyhayatortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Merkez Mahallesi Harmanlık Caddesi BaşiskeleKOCAELİ
VİZYON : Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya çıkartacak ve ilgi alanlarını genişletecek, dogmalardan ve ezbercilikten uzak; Atatürkçü düşünce ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, bilim, teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunacak, çevreci, barışçı, gerçekçi; insan hak ve hürriyetlerine saygılı bireyler yetiştirerek, Türkiye’nin geleceğine aydınlık bir yol çizmektir.
MİSYON : Yeniköy Hayat Ortaokulu Çalışanları olarak; Öğrencilerimizi evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde; çevresi ile etkili iletişim kurabilen; bilimsel, akılcı, mantıklı, özgür ve eleştirel düşünme becerisine sahip, sürekli öğrenmeyi davranış haline getirmiş; kendine, başkalarına ve insanlık değerlerine sahip çıkan ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirebilmek için varız.
BAŞARILAR : 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında, eğitimde toplam kalite yönetimi uygulamaları kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kalite Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeye göre okulumuz yılın en kaliteli okulu ödülünü kazanmıştır.

Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuzdan ilimizin bir diğer ilçesi Gölcük ve Kocaeli merkeze minübüs ve otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yeniköy Merkez Mahallesi Harmanlık Caddesi No:4 Başiskele/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Başiskele ilçe merkezine 5 km, il merkezine ise yaklaşık 12 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :